Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Vouwgordijnen

Vouwgordijnen verkrijgbaar in verschillende soorten

Er zijn 3 verschillende soorten vouwgordijnen:

  • Roman Shade 
  • Roman Shade de Luxe 
  • Austrian Shade

Roman Shade vouwgordijnen

Roman Shade is een vlakhangend vouwgordijn met een speelse uitstraling. Dit vouwgordijn heeft geen baleinen. Het vouwgordijn is gemakkelijk te bedienen en is afneembaar door het klittenbandsysteem.

Roman Shade de Luxe vouwgordijnen

Roman Shade de Luxe is een vlakhangend vouwgordijn met een strakke uitstraling. Dit komt omdat het vouwgordijn aan de achterkant voorzien is van horizontale tunneltjes waar fiberglas baleinen ingeschoven zijn. Het vouwgordijn is aan de bovenzijde met klittenband bevestigd en dus gemakkelijk los te halen wanneer u het wilt wassen. De onderkant van dit vouwgordijn, kan op verschillende manieren worden afgewerkt, bijvoorbeeld met een volant, schulprand, bies en dergelijke.

Austrian Shade vouwgordijnen

Austrian Shade is een ruim geplooid vouwgordijn met een romantische uitstraling. De stof is als het ware gedrapeerd. Ook dit vouwgordijn is af te nemen door het gemakkelijke klittenbandsysteem.

Diverse kleuren

U vindt bij Zonwering Houten een groot kleurenpalet in allerlei stofvarianten. Vouwgordijnen zijn voor iedereen, want ze passen uitstekend in moderne maar ook klassieke interieurs. Bovendien is het onderhoud eenvoudig omdat de stof in een oogwenk in zijn geheel losgehaald kan worden. Na het reinigen hangt u de vouwgordijnen ook weer eenvoudig op. Weet u niet welke vouwgordijnen het beste bij uw interieur passen? Laat u vrijblijvend adviseren door het gespecialiseerde team van Zonwering Houten.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter