Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Verticale lamel

Verticale lamel, voor een verfrissende nieuwe look

Wilt u een opvallende, nieuwe trend als raambekleding? Kies dan voor de verticale lamel. Deze lamellen zijn volledig opnieuw ontworpen en zet hiermee een opvallende, nieuwe trend in verticale raambekleding. De reeks stoffen geven een verfrissende nieuwe look, op eigentijds design

Combinatie van functionaliteit en sfeer

Er is geen ander product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als een verticale lamel. Verticale lamellen zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

Verticale lamellen op maat gemaakt

De verticale lamellen zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals:

  • Stof
  • aluminium
  • en de speciaal ontwikkelde multiperfora pvc collectie.

De stoffen collectie biedt u verschillende structuren, waaronder:

  • weelderig fluweel
  • luxueus linnen
  • uniek geweven houtsoorten
  • bloemdessins.

Het aanbod varieert verder van zacht licht doorlatend tot dicht geweven materialen. Daarnaast is er ook de aluminium collectie. Deze lamellen zijn uitermate geschikt voor vochtige omgevingen, zoals badkamers en keukens. Ook voor de verduistering van uw woning of kantoor zijn deze lamellen erg geschikt. Bovendien zijn deze lamellen duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Verder is er ook nog de multiperfora PVC collectie, waarbij er 1 geheel als lamel is, welke aan te passen valt om op die manier de lichtinval te bepalen. Door de antibacteriële finish is deze collectie perfect geschikt voort de horeca of medische toepassingen.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter