Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Terraszonwering

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht

Terraszonwering beschermt tegen warmte en licht zowel op uw terras als in uw woning. Uw keuze wordt bepaald door de gewenste uitvoering, afwerking en vormgeving. Terraszonwering is uitermate geschikt voor brede gevels en maakt ongehinderde doorloop onder de zonwering mogelijk.

De Nexus terraszonwering

De Nexus terraszonwering is een topklasse knikarmscherm dat comfort, luxe, design en gebruiksgemak van het allerhoogste niveau biedt. Volledig naar uw wensen en in stijl met de architectuur van uw woning. Dankzij de optionele LED verlichting en terrasverwarming niet alleen de perfecte zonwering bij zomerhitte, maar ook de sfeermaker voor koelere zomeravonden. Geniet maximaal van de tuin als verlengstuk van uw woning.

De Tournesol terraszonwering

De Tournesol terraszonwering is de comfortoplossing voor zeer brede gevels. De unieke constructie van dit scherm biedt vele voordelen. Het zonweringdoek kan bijvoorbeeld tot bijna 15 meter breedte uit één deel worden gemaakt, waardoor hinderlijke doekspleten voorkomen worden. Verder wordt het doek opgerold in een uitzonderlijk slank vormgegeven en volledig afgesloten cassette. De Tournesol beschermt u over de volle breedte van uw terras tegen hinderlijk zonlicht terwijl uw ramen en deuren nog gewoon geopend kunnen worden.

  • Zeer grote doekbreedtes mogelijk zonder doekspleet
  • Aantrekkelijke ronde vormgeving
  • Zeer sterke en duurzame Dyneema armen
  • Ook geschikt voor breedtes groter dan 5,5 meter
  • Breedte max: Koppelbaar tot max 1480 cm
  • Uitval: 160, 210, 250, 300 cm
Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter