Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Silhouette

Silhouette voor grote ramen

Bent u opzoek naar zonwering voor grote ramen welke bijzondere aandacht vragen? Kies dan voor de Silhouette. Met de ingenieuze constructie van Silhouette Shades kiest u voor zachte stoffen lamellen die lijken te zweven tussen doorschijnend voile. Hiermee kunt u het binnenvallende licht in uw huis subtiel doseren en de mate van privacy bepalen. Door de unieke doekconstructie voorkomt u een hinderlijk moiré effect waardoor u optimaal kunt genieten van rustig doorzicht.

Bedieningsgemak

De Silhouette kan op 3 comfortabele verschillende manieren bediend worden:

  • Standaard is een eindloos bedieningskoord.
  • Ultralift is een revolutionair koordmechanisme om het gordijn op te trekken en neer te laten, en de lamellen te kantelen.
  • Het vernieuwde en vrijwel geruisloze PowerRise bediening is zeer gemakkelijk te bedienen door middel van een afstandbediening. De motor wordt gevoed door een batterijvoeding.

Kleuren en materialen

De Silhouette zijn verkrijgbaar in verschillende warme kleuren, maar ook zwart en antraciet. Uitgevoerd in een gekleurde voile aan de voorzijde en een witte voile aan de achterzijde. Leverbaar in 75 en 100 mm lamelbreedte.

Sunscreen heeft vergeleken met de Originale in geopende toestand 25 procent meer warmtewering. De meegekleurde voile geeft een rustiger doorzicht. Leverbaar in 75 en 100 mm lamelbreedte, met een gekleurde voile aan de voorzijde en gekleurde screenachtige voile aan de achterzijde.

Advies door het beste zonweringbedrijf

Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie van Silhouette Shades, met doorschijnende voile aan de voor- en achterzijde, maakt het mogelijk het binnenvallende licht in uw huis te filteren en uw privacy te vergroten.  Weet u niet welke maat u nodig heeft? Of heeft u hulp nodig bij uw keuze in kleur of materiaal? Laat u adviseren door het beste zonweringbedrijf van Midden Nederland.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter