Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Serre Zonwering

Serre Zonwering

Verleng uw zomeravonden met een speciaal gemaakte serre zonwering. Een serre zonwering biedt de ideale oplossing om de temperatuur in uw serre onder controle te houden. Niet alleen de warmte, maar ook de lichtinval wordt gedoseerd, wat voorkomt dat uw meubels, gordijnen en behang verkleuren.

Waarom een serre zonwering?

  • Houdt uw serre en huis koel
  • Op elke ondergrond te monteren
  • Fraai, solide en een uniek ontwerp
  • Ruime keuze uit doekcollecties

Op maat gemaakt

De serre zonwering is een op maat gemaakte zonwering die bovenop uw serre geplaatst wordt: de zonnewarmte wordt tegengehouden voordat ze zich via het glas in de woning kan verspreiden. De afstand tussen het glas en het zonweringdoek laat een goede luchtcirculatie toe zodat de opgestapelde warmte tussen het glasoppervlak en het doek permanent wordt afgevoerd. Een serre zonwering is dus de ideale temperatuurregelaar.

Sfeervolle buitenzonwering voor een aangenaam woonklimaat

De ruime keuze aan gestel- en doekkleuren laat u toe de verandazonwering perfect af te stemmen op de kleur van de verandaprofielen. Met een serre zonwering wordt uw veranda des te meer een verlengstuk van uw woning, waar het steeds aangenaam vertoeven is.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter