Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Screen

Screen elegantie in licht & warmteregulering

Een screen hangt vlak voor het raam, waardoor niet alleen de directe, maar ook de indirecte zonnestraling wordt geweerd. Dit systeem stelt ons in staat de zonnewarmte– en straling met 92% te reduceren. Deze superieure warmte werende eigenschappen verkrijgt de screen door toepassing van glasvezeldoek. Door de “open weefsel techniek” blijft het zich naar buiten overdag gegarandeerd, terwijl inkijk van buiten naar binnen onmogelijk blijft.

Ontwerp

Screens hebben een subtiel ontwerp en een fijne afwerking en zijn zo ontwikkeld dat ze zeer lang mee gaan. Deze flexibele oplossingen zijn uitstekend geschikt voor zowel klassieke als moderne gebouwen en kunnen toegepast worden op ramen van zeer verschillende afmetingen en vormen en in verschillende posities

Functionaliteit & comfort

Screens vormen de meest efficiënte en flexibele manier om warmte en daglicht te reguleren. Iedere ontwerper van gebouwen stelt zich tot doel om een comfortabele en aangename binnen omgeving te creëren, omdat de productiviteit van de gebruikers van het gebouw hierdoor toeneemt. Met screens wordt er een minimale hoeveelheid warmte binnen gelaten. Hierdoor bieden ze van alle soorten externe raambekledingen de laagste schaduwcoëfficiënt. De screens verzachten het licht en houden schittering tegen.
Bediening

Ook op het gebied van bediening zijn vele verschillende methodieken denkbaar:

  • eenvoudige manuele bediening
  • volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.
Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter