Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Roman Shades

Roman Shades van exclusieve stoffen

Met een zeer uitgebreide collectie exclusieve stoffen en acht verschillende modellen Roman Shades kunt u naar hartelust combineren. Bovendien kunt u kiezen uit talloze Finishing Options om een persoonlijk accent te geven aan uw Roman Shade. Alle modellen hebben standaard een volant die bescherming biedt tegen de inwerking van UV-straling op de stof.

Verschillende soorten

Met meer dan 200 stoffen in de Roman Shades collectie is de keuze ongekend groot, zeker in combinatie met de Finishing Options. De afwerking is perfect tot in het kleinste detail.

Om Roman Shades helemaal een persoonlijke keuze te maken, biedt nu nog meer exclusieve afwerkingen aan:

  • Zweedse Volant: de raambekleding krijgt een hedendaagse uitstraling doordat de segmenten altijd volledig zichtbaar blijven
  • Segmenta: wanneer je het vouwgordijn omhoog haalt, worden baleinen overgeslagen. Resultaat: minder vouwen in je gordijn, een minder dik pakket waardoor deze optie ideaal is voor bv. erkers.
  • Rings & Tape: introduceert nieuwe ringen met een koperen, granieten of houten look, met tussen de ringen een gevlochten tape. Deze tape is verkrijgbaar in drie kleuren: zwart, bruin en gebroken wit.
  • Met deze sterk uitgebreide collectie van elegante stoffen en nieuwe mogelijkheden in afwerking, zorgt de Roman Shades-collectie dat het creëren van je eigen persoonlijke raambekleding werkelijk een koud kunstje wordt

Wilt u één van deze soorten laten leveren, monteren of onderhouden? Het gespecialiseerde team van Zonwering Houten staat voor u klaar.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter