Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Rolluik

Rolluik voor buiten

Wilt u nieuwe buitenzonwering? Kies dan voor de rolluik. Rolluiken bevinden zich in weer en wind buiten, waar zij steeds aan alle denkbare weer en milieu invloeden worden blootgesteld.

Waarom zou u kiezen voor een rolluik?

Een rolluik voor uw raam biedt de volgende voordelen:

  • Het helpt u te besparen op uw stookkosten.
  • Het beschermt u tegen straatlawaai, wat het wooncomfort van uw huis zeker ten goede komt.
  • Het helpt u ongewenst bezoek buiten de deur te houden.
  • Door de traploze bediening van het rolluik kunt u zelf de lichtinval regelen en uw interieur beschermen tegen zonnestralen

Groot assortiment

Zonwering Houten heeft een groot assortiment opbouw en inbouw rolluiken. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt: mini rolluiken van aluminium, een zwaar stalen rolluik of een volledig doorzichtig rolhek dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Zonwering Houten biedt voor iedere situatie de juiste oplossing.  Voor de rolluikkast en de geleiders kunt u kiezen uit alle RAL of NCS kleuren. Hierdoor komt u altijd tot een bijzonder fraai eindresultaat dat perfect aansluit bij uw woonwensen.
Rolluiken bieden een hoge mate aan veiligheid, (geluids)isolatie en privacy. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor de particulier maar ook voor het bedrijfsleven.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter