Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Rolhor

Rolhor, de beste bescherming tegen insecten

Heeft u ook zo’n last van muggen en vliegen in uw slaapkamer? Kies dan voor een raamhor bij Zonwering Houten. Het beste raamhor die u zich kunt wensen is de Rolhor. De Rolhor heeft een eigentijds design, is in diverse uitvoeringen beschikbaar en geschikt voor vrijwel elk raam, zo ook voor dakramen. Het gepatenteerde systeem zorgt voor een geluidsarme bediening. Naast de vier standaard kleuren is het systeem ook te verkrijgen in RAL kleuren.

Rolhor Super Classic

Met één handbeweging kunt u het horgaas laten oprollen in een kleine cassette, die binnen of tegen het kozijn wordt bevestigd. Een rolhor type Super Classic plaatsen we ook vaak voor een schuin geplaatst dakraam; het is een uitstekende oplossing. De zeer duurzame rolhorren Super Classic van (gaas met gezoomde randen die over een rvs-stift glijden) worden altijd op maat gemaakt. Standaard is de vertraagde oprolling; de softraise.

Op maat gemaakt

De Horrencollectie wordt voor u op maat gemaakt. Hiervoor worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat u verzekerd bent van jarenlange bescherming tegen insecten. De profielen zijn in meerdere kleuren beschikbaar passend bij uw kozijn. Tevens is er een keuze uit verschillende types:

  • Gaas
  • montage opties
  • handgrepen
  • sluitingen
  • scharnieren.

Zonwering Houten

Levering, montage en eventueel onderhoud van een rolhor kan geheel verzorgd worden voor Zonwering Houten. Al onze typen rolhorren zijn in de showroom van Zonwering Houten te zien en te proberen. Wij adviseren u graag, meten gratis in en zorgen voor een perfecte plaatsing.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter