Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Rolgordijnen

Rolgordijnen voor ieder interieur

Wilt u een gordijn dat u in elke gewenste hoogte in het kozijn kunt laten zakken en hangen? Kies dan voor een rolgordijn. Het klassieke rolgordijn is door nieuw leven ingeblazen. Dit resulteerde in gordijnen van topkwaliteit, welke geschikt zijn voor elke kamer, voor elke stijl en smaak. Zonwering Houten biedt u een groot aanbod hoogwaardige stoffen, en allerlei kleuren.

Transparant rolgordijnen

De rolgordijnstoffen zijn verkrijgbaar in verschillende transparanties; van Ultra transparante tot verduisterend. Een transparant rolgordijn is praktisch tegen inkijk van buitenaf en zeer decoratief. U kunt erdoor naar buiten kijken en tegelijkertijd kunt u het licht uw interieur in laten stromen. Een verduisterend rolgordijn laat geen licht door en is hierdoor zeer geschikt voor de slaapkamer. Kortom, een rolgordijn is zowel functioneel als decoratief. Door de ruime keuze in transparanties en dessins past dit product in ieder interieur.
Duurzame en veilige stoffen

Veel Rolgordijnstoffen van hebben een speciale behandeling ondergaan. Zo zijn ze:

  • Vuilwerend
  • Vochtwerend
  • Licht reflecterend
  • Warmte reflecterend

Laat u inspireren

Iedereen heeft een eigen stijl. Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie raamdecoratie, waarmee u elke kamer verfraait en het invallende licht perfect regelt. Maak kennis met al onze mogelijkheden en bezoek daarna een showroom aan de hoofdveste [tegenover de Total pomp].

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter