Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Plisse

Plissé gordijn

Een Plissé gordijn is een decoratieve raamdecoratie. Ze bestaan uit mooie plooistoffen in een omvangrijke reeks kleuren en stijlen, waaronder:

  • Prachtige weefsels
  • Elegante patronen
  • Rijke aansprekende texturen

Warmte werende Topar  coating is een uitstekende oplossing voor serres en andere ramen waar intens, direct zonlicht op valt. Plissé is veelzijdig, uiterst decoratief en verfrissend om te zien, een perfecte oplossing voor ramen in alle maten en vormen.

Kleuren en materialen

Plissé Shades zijn beschikbaar in een breed kleurenpalet, van zachte subtiele pastels tot warme aardse tinten en heldere kleuren. Ze zijn ook verkrijgbaar in een spectaculaire reeks metaalkleuren. Met een ongeëvenaarde reeks exclusieve texturen en ontwerpen - waaronder prachtige decoratieve ausbrenners en elegante jacquards – en ook een keuze uit talloze transparante stoffen zijn Plissé Shades een uitstekende keuze voor optimale lichtinstelling en privacy. De stoffen worden aangeboden met verschillende coatings: Topar Plus (voor warmtereflectie), DustBlock (tegen vuil en vocht) en SanaPlus (antibacterieel).

Geschikt voor vrijwel elke raam vorm

De Plissé is geschikt voor vrijwel elke raam vorm. Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op met Zonwering Houten.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter