Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Markiezen

Markiezen geven uw huis iets moois

Wilt u buiten zonwering dat sfeer geeft aan uw woning? Kies dan voor de markiezen. Markiezen geven uw huis iets aparts, iets moois, iets nostalgisch. Markiezen ademen sfeer en romantiek, stralen kwaliteit uit en kunnen aan uw huis zowel een modern als een klassiek karakter geven. Markiezen zijn een nostalgische zonwering die niet alleen een zeer goede zonwering is maar ook uw gevel een gezellig uiterlijk geven. Dit is waarschijnlijk één van de redenen dat deze zonwering al jaren stand houd. Ook nu de aluminium uitvalzonwering er steeds beter en mooier uit gaat zien laat de markies zich niet verdringen. Sterker nog door zijn unieke eigenschappen neemt de vraag naar markiezen steeds toe en is deze dus bezig met een echte comeback.

Kwaliteit en levensduur

Natuurlijk is ook kwaliteit en levensduur erg belangrijk voor uw nieuwe zonwering. Het zal u niet verbazen dat een houten markies iets meer onderhoud vergt dan welke aluminium zonwering ook. De basis voor een langere levensduur van uw houten markiezen wordt al gelegd in ons productie proces .Alleen de beste kwaliteit hout wordt uitgeselecteerd voor het vervaardigen van de houten frame's en kappen.  Deze selectie is mogelijk door eigen inkoop bij gerenomeerde houtleveranciers. Door vervolgens gebruik te maken van de beste verfsoorten en moderne productie technieken voor het voorbewerken en spuiten van het hout wordt de beste basis gelegd voor een topproduct waar u vele jaren plezier aan beleefd.

Waarom Markiezen?

  • Ambachtelijk handwerk met modern gebruiksgemak. 
  • Klassieke uitstraling met moderne materialen.
Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter