Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Knikarmscherm

Knikarmscherm regelt de temperatuur en lichtinval

Bent u opzoek naar een zonnescherm om warmte en hinderlijk licht te weren van uw terras? Kom dan langs bij Zonwering Houten. Zonwering Houten biedt dé oplossing; knikarmscherm.  Een ingenieuze constructie van verschillende materialen draagt ertoe bij dat u, ook bij felle zon en intense warmte, zorgeloos kunt genieten van uw woonomgeving. Bovendien wordt de temperatuur en lichtinval in uw woning in belangrijke mate gereguleerd.

Ruim assortiment

Zonwering Houten beschikt over een ruim assortiment knikarmschermen. Uw keuze binnen het assortiment wordt vanzelfsprekend bepaald door de gewenste uitvoering, de wijze van afwerking en de vormgeving. De Mado terraszonweringen vormen per definitie de ideale combinatie van functionele en decoratieve aspecten.

Verschillende uitvoeringen

Terraszonweringen bestaan in verschillende uitvoeringen die altijd volgens de wens van de eindgebruiker worden gefabriceerd. Voor elke muursituatie kan een passende oplossing worden bedacht. Elk product is in termen van afmetingen, kleurcombinaties en bedieningsvarianten een uniek product. Uw zonweringsproduct is in principe leverbaar in elke denkbare combinatie van RAL- en doekkleur. De doekcollectie van bestaat uit ca. 400 verschillende kleuren en dessins, allen van technisch hoogwaardige acryl-kwaliteit.

Ook op het gebied van bediening van een knikarmscherm zijn vele verschillende methodieken denkbaar variërend van:

  • een eenvoudige manuele bediening
  • tot een volledig geautomatiseerd systeem voorzien van beveiligingen tegen allerhande weersomstandigheden.
Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter