Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Jaloezie

Jaloezie, al jaren hét toonaangevende product

Zoekt u een lameltype dat bij uw smaak en persoonlijke stijl past? Zonwering Houten toont met trots de nieuwe collectie Horizontale Jaloezieën. Deze uitgebreide collectie bevat lamellen van verschillende breedtes, van stijlvolle smalle lamellen tot lamellen met een robuuste uitstraling. Dit product heeft voor elke raamafmeting unieke oplossingen en decoratieve opties. De lamellen zijn leverbaar in de breedtes:

  • Horizontale jaloezie 16mm breed
  • Horizontale jaloezie 25mm breed
  • Horizontale jaloezie 35mm breed
  • Horizontale jaloezie 50mm breed
  • Horizontale jaloezie 70mm breed

Daarnaast hij u bij de jaloezie keuze uit 230 verschillende kleuren en afwerkingen.

Waarom een Jaloezie?

Het materiaal van een Jaloezie is van hoge kwaliteit en de verbeterde bedieningssystemen bieden u comfort, lichtregeling en een persoonlijk ontwerp, waarmee u uw inrichting helemaal af kunt maken. Horizontale jaloezieën worden standaard uitgeleverd met tuimelstang en trekkoord.  De charme van deze raambekleding is de brede toepasbaarheid. Met een simpele beweging regelt u de intensiteit en de inval van het licht.

Levering en montage van een Jaloezie

Wilt u horizontale jaloezieën bestellen? Bij Zonwering Houten geven wij gedegen advies bij de keuze. U bent bij ons verzekerd van de juiste levering met zeer goede service en montage van hoogwaardige zonweringproducten.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter