Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Houten jaloezie

Houten jaloezie in vier mooie en unieke deelcollecties

Zonwering Houten levert ook houten jaloezieën. Forest Stewardship Council is voor gecertificeerde producten als Houten Jaloezieën en nu ook bij de Rainforest Alliance. De collectie bestaat voor het merendeel uit hout met het FSC-label. Ook bieden we Bamboe aan, het meest ecologisch verantwoorde hout afkomstig van speciale plantages.

De collectie Houten Jaloezieën omvat vier mooie en unieke deelcollecties:

  • Native Woods
  • FSC Wood
  • Essentials
  • Basics

Finishing options

U kunt eindeloos combineren in met uw houten jaloezie. Romantisch, modern of klassiek? Opvallend of subtiel? Contrastrijk of ton-sur-ton? Met bijzonder veel gemak stelt u uw individuele houten jaloezie samen. Met onze ruime selectie ladderband past u uw Houten Jaloezie geheel aan naar uw persoonlijke stijl. Leverbaar in zowel uni kleuren als dessins.

Een echte sfeerbepaler

Een houten jaloezie van is een echte sfeerbepaler. Elke afmeting ademt zijn eigen sfeer. Een sfeer die door de juiste keuze in ladderband of trekkoord uw houten jaloezie complimenteert. Een totaalbeeld die het begrip raamdecoratie een nieuw leven in blaast. Een houten jaloezie is niet zomaar zonwering, het mag oprecht een ware luxe raamdecoratie worden genoemd.

Wilt u één van deze soorten bestellen? Kom dan langs bij Zonwering Houten.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter