Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Duette

Duette in honderden kleuren

Bent u opzoek naar die ervoor zorgen dat warmte in de zomer buiten blijft en in de winter binnen blijft? Kies dan voor de Duette bij Zonwering Houten. Duette Shades hebben een unieke honingraatstructuur, deze maakt ze:

  • Zacht
  • Duurzaam
  • Energiebesparend

Duette Shades zijn zeer veelzijdig en verkrijgbaar in honderden kleuren en in een reeks transparante, licht doorlatende en verduisterende stoffen. Duette Shades, een perfecte oplossing voor ramen van bijna alle afmetingen, vormen en omstandigheden.

Privacy en lichtinval

Wie privacy en lichtinval optimaal wenst te regelen, kan kiezen voor de top down/ bottom up optie. De raambekleding kan, los van elkaar, boven en onder geopend én gesloten worden. Om de perfecte dag- en nachtsituatie te creëren kiest u voor de combi-shades. Transparantie gedurende dag en privacy ’s nachts.

Kleuren en materialen

De Duette collectie biedt u ook de 64 mm Fixé uitvoering. De 64 mm plooi is zeer geschikt voor grote raampartijen, zoals schuif-puien. Bovendien zijn alle kleuren Duette 64 mm Fixé ook verkrijgbaar in 25 & 32 mm Fixé.

Wilt u nieuwe zonwering? Kom dan langs bij Zonwering Houten. Zonwering Houten staat borg voor creatieve, kwalitatieve en kostenbewuste oplossingen voor zonwering en raamdecoraties.

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter