Slideshow Tekst

Een dynamisch bedrijf dat is gespecialiseerd in zowel buitenzonwering als raamdecoraties.

Met ons nieuwe concept brengen wij de showroom bij u thuis, met als gedachte minder kosten voor ons, is voordeliger leveren aan u.

Offerte aanvragen of Afspraak maken

 

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Cassettescherm

Cassettescherm, ideaal bij plafondmontage

Één van de topschermen van ons assortiment is de Cassettescherm. Het is een compact cassettescherm met een slank gelijnde voorlijst en bovenkap. Ook ideaal bij plafond montage. Zelfs bij geheel open scherm is de oprolbuis niet zichtbaar.

Hoogwaardig materiaal

De profielen van een Cassettescherm zijn van hoogwaardig geëxtrudeerd aluminium: hierdoor zeer solide en sterk. Alle bouten en moeren zijn van roestvast staal. U zult de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van dit scherm veelvuldig ervaren.

Optimale bediening

Een Cassettescherm is standaard elektrisch uitgevoerd. U kunt als optie kiezen voor een scherm met afstandsbediening. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een tijdklok, zon- of windautomaat. Dan gaat uw Cassettescherm volledig automatisch open of dicht, op momenten die uzelf of de weeromstandigheden bepalen.

Variëteit in doeken

De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm en daarmee de buitenkant van uw woning. Daarom bieden wij u een breed assortiment. U maakt uw persoonlijke selectie.

  • Uni: doeken die uitgevoerd zijn in één kleur.
  • Blokstrepen: doeken met streepdessin, uitgevoerd in twee verschillende kleuren van gelijke breedte.
  • Fantasiedessin: doeken met een gevarieerd streeppatroon.

Wilt u de verschillende soorten Cassetteschermen bekijken? Kom dan geheel vrijblijvend langs bij onze 350m2 showroom aan de hoofdveste [tegenover de Total pomp].

Zonwering Houten logo
Zonwering Houten
Laat uw reactie achter